Samenwerken

Wij breiden wegens groot succes uit!

Licentiehouders zijn bij ons bedrijven of personen die het belang van Pyka inzien voor (hun) klanten. Bij succes van nieuwe klanten hebben we er allebei wat aan. Daarnaast hebben we onze leveranciers. Wij zouden nergens zijn zonder onze samenwerkingen. Het zal altijd eerst beginnen met een kennismaking. Wij zijn wel wat eigenwijs in de vorm dat we graag zaken doen en hier gaan we dan ook echt voor de lange termijn relaties. Een sterk product, en klantrelatie boven alles.

Mochten deze waarden je aanspreken dan vinden we het heel leuk om je te ontmoeten!


Samenwerkingen


Vanaf heden hebben we een automatische koppeling met Mailcampaigns!!

Dit houdt in dat alle emails die je genereert met Pyka, automatisch in het systeem van Mailcampaigns kan terugvinden. Nooit meer downloaden en omzetten! De keuze voor mailcampaigns was makkelijk, eigenlijk is er weinig concurrentie ten aanzien van mailprogramma's.

Dus bestel nu het pakket met de introductieprijs van 54,95, EN Pyka EN Mailcampaigns Neem contact op!

Waarom Mailcampaigns?

Met MailCampaigns verstuur je gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven in je eigen huisstijl. Het werkt simpel, snel en doeltreffend. Of je nu ZZP-er, webshopeigenaar, internetondernemer of marketing manager bent… maak, verzend en rapporteer je mailing campagnes in no-time en verhoog je omzet en versterk de relatie met je klanten.

Meer over MailCampaigns


Horecabrains

Horecabrains is een expert op het gebied van bier & friscontracten. Daarnaast delen zij met alle leden de kennis en adviseren zij in deals met leveranciers. Daarnaast hebben zij inspiratiemeetings eninspiratiereizen voor leden zodat ze samen een sterke inkoop kunnen hanteren.

Als preferred supplier bieden wij aan de leden van Horecabrains een speciaal aanbod. Leden zullen benaderd worden met deze speciale aanbieding door Pyka, social wifi solutions.

horecabrains.nl


Licentiehouders


Zulutions, Your online succes, our mision

Zulutions is online marketing bureau met als expertise Email marketing, website usability, SEO, webteksten, Online positionering en social media. Een erg leuk en creatief bureau waar we graag mee samenwerken.Den Ouden IT

Den Ouden It, gevestigd in Hoofddorp. De specialisatie is IT beheer en support, cloud services en consultancy.Onze leveranciers


Acorn, online marketing

Acorn, online marketing is onze steun en toeverlaat. Omdat je ook inspiratie nodig hebt waarderen we deze samenwerking enorm. Acorn staat voor kennis, creativiteit en heel veel kunde op het vlak online marketing. Met als expertise het uitdenken van online concepten, grafisch en functioneel. Met als daarnaast een passie voor Adwords.


Bens consultancy

Bens zijn onze helden waar we Pyka van hebben gekocht. De bedenkers van het concept hebben ons al bijgestaan in het maken van de nieuwe portal en functionaliteiten in software en hardware. Continue updates vragen de kennis en kunde van een creatief IT bureau en dat is precies wat ze doen.


Storm Solutions

De kracht van Storm is beeld. niet voor niks is de zin "creating beautiful things" precies dat wat ze doen. Het is beter om te bekijken dan om te beschrijven

Storm & Sterck design hebben ons geholpen met het branden van Pyka. Juist de combi tussen Storm & Sterck heeft tot het geweldige eindresultaat geleid.


Sterck Design

De kracht van Sterck ligt in het branden van een product, dienst of bedrijf. Dat is ook precies wat we hebben gezien van Sterck. Invoelend, creatief en met verassende resultaten. Zien is begrijpen

Storm & Sterck design hebben ons geholpen met het branden van Pyka. Juist de combi tussen Storm & Sterck heeft tot het geweldige eindresultaat geleid.


Ook licentiehouder worden? Of wil je een andere vorm van samenwerken? Neem contact met ons op!