Gratis wifi spots aanbieden in de horeca? Neem Pyka.

Heb je het ook al druk genoeg met het neerzetten van een mooi product voor jouw gasten? Uit ervaring weten we dat het hard werken is als horecaondernemer. Om dan ook nog je social media strategie zo in te richten dat mensen jouw toko gaan promoten is nogal een dagtaak erbij.

Pyka helpt je met bouwen aan check-in’s of likes op tijdlijnen, of een mailingslijst. Zo maken we het je makkelijk om daarna acties te sturen aan je gasten en hun vrienden. Kies de manier die bij jou past. We hebben namelijk alle populaire social media tools, en de optie om je bezoek de keuze te laten of ze iets achter laten, meegenomen. Inrichten naar wens en laat het Pyka het daarna verder oppakken. Allemaal met een netwerk dat naast je server of kassasysteem loopt zodat je beschermd bent tegen boevenpraktijken.

Vooral voor jou als horecaondernemer is dit een perfect systeem omdat je een doorloop hebt en zo toch inzicht en gegevens krijgt van je gasten en beveiligd te zijn. Sst, we durven ook stiekem wel te zeggen dat dit echt de beste hardware is, met het beste bereik.

Uitstapje gemaakt naar onze concurrenten? Geen probleem want je zit waarschijnlijk niet voor niks op onze site. Onze apparatuur werkt wel.


Dit kan je met Pyka

Een eigen fanclub opbouwen begint met de gegevens van jouw klanten. Door Pyka heb je een stille motor die jouw likes, check-ins, volgers,mentions of het aantal vertonen vanje speciale bedrijfsfilm vergroot terwijl jij daar gratis wifi voor in ruil teruggeeft. In het systeem is er een keuze te maken door jou uit alle populaire social mediakanalen, Youtube of de opbouw van een maillijst. Kies waar je in gelooft en waar je groot in wilt worden. Verbinden kan met de volgende social media kanalen:Page like of checkin

Volgen of mention

Connectie

Volgen

Volgen


Verbinden met email

Je kan een mailinglijst opbouwen en eenvoudig downloaden waarna je daarna nieuwsbrieven of speciale acties kunt sturen.

< class="heading">

Verbinden na het bekijken van een youtube video

Als je een speciale boodschap in een bedrijfsfilm (of een andere film) hebt op youtube kan je jouw klanten c.q. gasten ook een film laten zien voordat ze gebruik kunnen maken van de gratis wifi. Hiermee kan je het aantal views van je online video’s pushen.


Jij zit achter de knoppen

In de PykaApp kan je al je instellingen zelf aanpassen. Geloof je niet meer in bepaalde media of heb je bv een andere facebookpagina genomen? Heel makkelijk om dit aan te passen. Ook op je smartphone en tablet! In de App kan je zien hoeveel mensen er gebruik maken van Pyka en welke kanalen ze gebruiken.


Exporteer in CSV of excel

Emailadressen zijn in te zien en te exporteren voor je nieuwsbriefmodule. Of je mailt ze stuk voor stuk ;)


Black & whitelisten

Zit je buurman op je netwerk en wil je dit blokkeren? Geen probleem! Je kan mensen weren en mensen altijd toegang geven. Vooral handig dat jij of je vaste gasten met je telefoon niet de hele tijd hoeven in te loggen.


Meerdere vestigingen in 1 overzicht

Heb je zo’n mazzel dat je meerdere vestigingen hebt en deze hebt voorzien van Pyka? Switchen in account is makkelijk. Alle gegevens zijn verdeeld over de verschillende vestigingen.


Bepaal zelf het uiterlijk van de pagina die jouw klant of gast ziet.

De achtergrond in het scherm van de telefoon of computer van jouw gast of klant kan je zelf bepalen in een tijdszone. Dus niet in de ochtend bitterballen laten zien maar wel van 17.00 tot 18.00? Dat kan! Je kan zelfs ieder uur een andere foto laten zien.

Je logo heeft een centrale plek. Daarna laat je ze landen op de door jouw gekozen site.
En bam connectie! Jij en je gast of klant!