Zo werkt Pyka

Een eigen fanclub opbouwen begint met de gegevens van jouw klanten. Door Pyka heb je een stille motor die jouw likes, check-ins, volgers, mentions of het aantal vertoningen van jouw bedrijfsfilm vergroot terwijl jij daar gratis wifi voor in ruil teruggeeft. In het systeem is er een keuze te maken uit alle populaire social mediakanalen, Youtube of de opbouw van een maillijst. Kies waar je in gelooft en waar je groot in wilt worden.

Verbinden met het netwerk:


1. Het netwerk selecteren

De klant zoekt jouw gratis wifi hotspot op en maakt verbinding. De wifi login pagina wordt getoond.

2. Verbinding maken

Op de login pagina kan de klant Inloggen door middel van één van de door jou gekozen acties.

3. Verbonden

HOPPA klant heeft gratis WIFI, en jij jouw gekozen social media actie!

Gratis demo

Probeer nu Pyka een maand lang gratis & vrijblijvend

Pyka biedt een gratis hotspot voor jouw gasten zodat zij eenvoudig en gratis een wifi verbinding hebben in ruil voor een "sociale betaling" op social media, een e-mail adres of het bekijken van een Youtube video.

Verbinden kan met de volgende social media kanalen:Verbinden met email

Een mailinglijst opbouwen waarna je daarna nieuwsbrieven of speciale acties kunt sturen naar aangemelde gasten.


Verbinden na het bekijken van een youtube video

Als je een speciale boodschap in een bedrijfsfilm (of een andere film) hebt op youtube kan je jouw gasten ook een film laten zien voordat ze gebruik kunnen maken van de gratis wifi. Hiermee kan je het aantal views van je online video’s pushen.


Jij zit achter de knoppen

In de PykaApp kan je al je instellingen zelf aanpassen. Geloof je niet meer in bepaalde media of heb je bv een andere facebookpagina genomen? Heel makkelijk om dit aan te passen. Ook op je smartphone en tablet! In de App kan je zien hoeveel mensen er gebruik maken van Pyka en welke kanalen ze gebruiken.


Export CSV of excel

Emailadressen zijn in te zien en te exporteren voor je nieuwsbriefmodule.


Black & whitelisten

Zit je buurman op je netwerk en wil je dit blokkeren? Geen probleem! Je kan mensen weren en mensen altijd toegang geven. Vooral handig dat jij of je vaste gasten met je telefoon niet de hele tijd hoeven in te loggen.


Meerdere vestigingen

Heb je zo’n mazzel dat je meerdere vestigingen hebt en deze hebt voorzien van Pyka? Switchen in account is makkelijk. Alle gegevens zijn verdeeld over de verschillende vestigingen.


Bepaal zelf het uiterlijk

De achtergrond in het scherm van de telefoon of computer van jouw gast of klant kan je zelf bepalen in een tijdszone. Dus niet in de ochtend bitterballen laten zien maar wel van 17.00 tot 18.00? Dat kan! Je kan zelfs ieder uur een andere foto laten zien.

Je logo heeft een centrale plek. Daarna laat je ze landen op de door jouw gekozen site.
En bam connectie! Jij en je gast!