19 Apr, 2016

Belcampo Amsterdam kiest voor Pyka


Pyka gaat in zee met Belcampo

Belcampo, het leescafé van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, werkt sinds kort samen met Pyka voor het aanbieden van gratis wifi aan hun klanten. Het social media voordeel dat Belcampo hieruit haalt is van onschatbare waarde.

Horeca met een media strategie

Dit café genoemd naar de beroemde Nederlandse schrijver Belcampo is zowel open voor bibliotheek- als andere bezoekers. Je kan er terecht voor broodjes, salades, soepen, zoetwaren en koffie. De lichte en rustige omgeving is ideaal om te studeren of te werken. In zulke studeer- en werkomgeving is gratis gebruik van wifi, met een social hotspot, onmisbaar. Door samen te werken met Pyka, kan toegang tot Internet worden geleverd in ruil voor een e-mailadres, een actie op social media, of het bekijken van een YouTube video. Zo kan Belcampo zijn media strategie een flinke boost geven. De horeca beslist zelf welke kanalen worden opgebouwd.


Beschikbare social media 2016 bij Pyka

Indien jouw klanten op de hotspot willen inloggen, kunnen ze dit via de volgende kanalen doen:

E-mail Vraag jouw klanten naar hun e-mailadres alvorens ze gratis toegang tot wifi te verlenen. Dit is ideaal als je jouw klanten nieuwsbrieven met aangepaste promoties wil sturen.

YouTube Wil je het aantal views op jouw YouTube filmpje verhogen? Laat je klanten dan eerst dat filmpje bekijken als ze inloggen.

Facebook Door klanten via Facebook te laten inloggen op jouw social hotspot, gaan ze automatisch jouw pagina liken. Een andere mogelijkheid is ze via Facebook op jouw horecazaak te laten inchecken.

Twitter Twitter-gebruikers kunnen toegang verkrijgen tot jouw gratis wifi door je te volgen of je in een tweet te vermelden.

Instagram Logt iemand op jouw hotspot in via Instagram, dan zullen ze je ook op deze site volgen.

LinkedIn Wil je meer professionele connecties via LinkedIn? Geef je klanten dan de mogelijkheid via deze site op wifi in te loggen op jouw social hotspot.

GooglePlus Loggen ze in via het sociale netwerk van Google, dan heb je ook hier een extra volger te pakken.


Social media 2016 versus social media 2015

De samenwerking met Pyka betekent een boost voor de media strategie van Belcampo. Pyka zorgt voor gratis gebruik van wifi, terwijl Belcampo hun media strategie kan uitbouwen door likes, check-ins, volgers, mentions en vertoningen te verhogen. Social media 2015 was al van primordiaal belang, maar in 2016 is het nog meer op de voorgrond getreden. Horeca loopt zonder een aangepaste media strategie behoorlijk achter en dankzij Pyka is het gemakkelijker dan ooit om deze media strategy te ontwikkelen.


Reacties (0)
Wat vind jij?

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: