Gratis wifi hotspots aanbieden aan je bezoek? Neem Pyka.

De digitale wereld wordt steeds meer de standaard en geaccepteerd in onze maatschappij, wifi maakt daar inmiddels een essentieel onderdeel van uit. De veiligheid en betrouwbaarheid is daarbij nog regelmatig in het geding.

Wij bieden hardware en software, die er voor zorgt dat de gastenwifi gescheiden is en blijft van het eigen netwerk, computers en randapparatuur als beveilgingscamera's.

Daarbij is een social media strategie is niet meer weg te denken uit menig marketingstrategie. Maar hoe krijg je nou de stijgingde lijn van likes, check-in’s of de views van je bedrijfsfilm, nog maar niet te praten over het volgen van de LinkedIn bedrijfspagina.

Pyka kan geautomatiseerd klanten of bezoekers de views van je boodschap laten stijgen, laten volgen van je bedrijfspagina op LinkedIn, of emailgegevens krijgen zodat je daarna met deze data contact kan onderhouden. Of andere social media natuurlijk, daar waar je een zetje nodig hebt kan het systeem geautomatiseerd de kanalen pushen.Dit kan je met Pyka

Een eigen fanclub opbouwen begint met de gegevens van jouw klanten. Door Pyka heb je een stille motor die jouw likes, check-ins, volgers,mentions of het aantal vertonen vanje speciale bedrijfsfilm vergroot terwijl jij daar gratis wifi voor in ruil teruggeeft. In het systeem is er een keuze te maken door jou uit alle populaire social mediakanalen, Youtube of de opbouw van een maillijst. Kies waar je in gelooft en waar je groot in wilt worden. Verbinden kan met de volgende social media kanalen:Page like of checkin

Volgen of mention

Connectie

Volgen

Volgen


Verbinden met email

Je kan een mailinglijst opbouwen en eenvoudig downloaden waarna je daarna nieuwsbrieven of speciale acties kunt sturen.

< class="heading">

Verbinden na het bekijken van een youtube video

Als je een speciale boodschap in een bedrijfsfilm (of een andere film) hebt op youtube kan je jouw klanten c.q. gasten ook een film laten zien voordat ze gebruik kunnen maken van de gratis wifi. Hiermee kan je het aantal views van je online video’s pushen.


Jij zit achter de knoppen

In de PykaApp kan je al je instellingen zelf aanpassen. Geloof je niet meer in bepaalde media of heb je bv een andere facebookpagina genomen? Heel makkelijk om dit aan te passen. Ook op je smartphone en tablet! In de App kan je zien hoeveel mensen er gebruik maken van Pyka en welke kanalen ze gebruiken.


Exporteer in CSV of excel

Emailadressen zijn in te zien en te exporteren voor je nieuwsbriefmodule. Of je mailt ze stuk voor stuk ;)


Black & whitelisten

Zit je buurman op je netwerk en wil je dit blokkeren? Geen probleem! Je kan mensen weren en mensen altijd toegang geven. Vooral handig dat jij of je vaste gasten met je telefoon niet de hele tijd hoeven in te loggen.


Meerdere vestigingen in 1 overzicht

Heb je zo’n mazzel dat je meerdere vestigingen hebt en deze hebt voorzien van Pyka? Switchen in account is makkelijk. Alle gegevens zijn verdeeld over de verschillende vestigingen.


Bepaal zelf het uiterlijk van de pagina die jouw klant of gast ziet.

De achtergrond in het scherm van de telefoon of computer van jouw gast of klant kan je zelf bepalen in een tijdszone. Dus niet in de ochtend bitterballen laten zien maar wel van 17.00 tot 18.00? Dat kan! Je kan zelfs ieder uur een andere foto laten zien.

Je logo heeft een centrale plek. Daarna laat je ze landen op de door jouw gekozen site.
En bam connectie! Jij en je gast of klant!